Συγγραφείς-Δημιουργοί

Mystery Portal

Ενημερωτικό δελτίο

Η Άλλη Πλευρά της Ζωής Mεγεθυνση

Η Άλλη Πλευρά της Ζωής

Μήπως η γέννηση και θάνατος δεν είναι η αφετηρία και το τέρμα αλλά μονάχα απλοί σταθμοί;
Ο Γιώργος Μπαλάνος επιλέγει μεταφράζει και παρουσιάζει μαρτυρίες και αναφορές για άλλες ή προηγούμενες ζωές. (Μέρος της ύλης είχε εκδοθεί υπό τον τίτλο «Πέρα από τον Κόσμο της Ύλης»)

Περισσότερες λεπτομέρειες

19,50 €

Ναι, το ποτάμι της ζωής ρέει προς το θάνατο, αλλά μήπως και τα δικά του νερά γυρίζουν και ξαναγυρίζουν στις πηγές της ζωής; Μήπως, κατά τον ένα ή τον άλλο Ναι, το ποτάμι της ζωής ρέει προς το θάνατο, αλλά μήπως και τα δικά του νερά γυρίζουν και ξαναγυρίζουν στις πηγές της ζωής; Μήπως, κατά τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ξαναζούμε;
Αν δεν υπάρχει συνειδητή συνέχεια ταυτότητας, τα ερωτή¬ματα “Ποιος ξανάζησε; Ποιος θα ξαναζήσει;” επανέρχονται δριμύτερα. Το ότι θυμόμαστε κομμάτια από άλλες ζωές δεν είναι αρκετό για να μας δώσει αυτή την αίσθηση της πλήρους συνέχειας. Και δογματικές απαντήσεις υπάρχουν, αλλά δεν ικανοποιούν.
Μην προσπαθήσετε ν’ απαντήσετε εδώ προτείνοντας κά¬ποια άποψη ή κάποια θεωρία. Θα είναι εξ αρχής λάθος. Οποιαδήποτε απάντηση εμπεριέχει τη λογική, και σαν τέτοια αυτοαναιρείται.
Αν υπάρχει κάποιου είδους απάντηση, θα πρέπει να είναι χωρίς λόγια. Κάτι σαν ενστικτώδης γνώση, σαν βίωμα ή σαν εμπειρία ή... χωρίς λόγια.
15x21 cm, 240 σελ.