Συγγραφείς-Δημιουργοί

Mystery Portal

Ενημερωτικό δελτίο

Ιστορίες από τη Ζοθίκ Mεγεθυνση

Ιστορίες από τη Ζοθίκ

Συγγραφέας: Κλαρκ Άστον Σμιθ
Πρόλογος & Μετάφραση: Γ. Μπαλάνος
Ιστορίες της Ζοθίκ, μια φαντασμαγορία, πλασμένη με το ανάριο υλικό του ονείρου, αλλά και του εφιάλτη. Μυστηριακή, φωτισμένη από το αποκαΐδι του ήλιου, είναι η χώρα του “Ένα Δισεκατομμύριο και Μια Νύχτες”, όπου το εξωτικό και το μαγικό είναι η καθημερινότητα, από τα πιο θρυλικά δημιουργήματα του Αμερικανού συγγραφέα, ποιητή, γλύπτη και ζωγράφου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

19,50 €

“Ζοθίκ! Μια μαγική ήπειρος στις εσχατιές του χρόνου...
Αμέτρητοι αιώνες έχουν κυλήσει από σήμερα και οι ήπειροι που ξέρουμε έχουν μεταβληθεί με τη σειρά τους σε χαμένες Ατλαντίδες. Κι εκεί, στο ασύλληπτα μακρινό μέλλον, ο κόσμος έχει αλλάξει μορφή, έχοντας πλαστεί, θα έλεγε κανείς, από τα όνειρα των μυριάδων γενιών που προηγήθηκαν.
Ναι, η Ζοθίκ είναι μια φαντασμαγορία, πλασμένη με το ανάριο υλικό του ονείρου, αλλά και του εφιάλτη. Μυστηριακή, φωτισμένη από το αποκαΐδι του ήλιου, είναι η χώρα του “Ένα Δισεκατομμύριο και Μια Νύχτες”, όπου το εξωτικό και το μαγικό είναι η καθημερινότητα και όπου θεοί και μάγοι, τέρατα και ήρωες περιπλανιούνται σε αναζήτηση σοφίας, δόξας, πλούτου, έρωτα ή περιπέτειας. Τι παραπάνω θα ήθελε κανείς, από έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι δυνατά;”

Γιώργος Μπαλάνος

Η Συλλογή περιέχει τα διηγήματα: Η Αυτοκρατορία των Νεκρομάντεων, Ο Κήπος του Αντόμφα, Η Μαγεία της Ουλούα, Το Ταξίδι του Βασιλιά Γιουβοράν, Ο Θεός των Νεκρών, Ζήθρα, Ο Μαύρος Ηγούμενος του Πουθούουμ, Το Νησί των Βασανιστών
15 x 21 cm, 230 σελ.