Συγγραφείς-Δημιουργοί

Mystery Portal

Ενημερωτικό δελτίο

Περιοδικό NIMBUS

Υπάρχουν 17 προϊόντα.
Περιοδικό NIMBUS

To NIMBUS είναι το περιοδικό των εκδόσεων Locus-7 & "Αλλωστε".

...

To NIMBUS είναι το περιοδικό των εκδόσεων Locus-7 & "Αλλωστε".

Εμείς στην παρέα του Nimbus ανήκουμε στους αιρετικούς διαμορφωτές της πραγματικότητας, που προσπαθούν να ανακαλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερες κρυφές πτυχές της. Μπορεί να αγαπάμε τη Φαντασία σε όλες τις μορφές της, αλλά, στην αναζήτησή μας κάθε άλλο παρά φαντασιοκόποι είμαστε.

Το περιοδικό Nimbus είναι αποτέλεσμα συνεργασίας ανθρώπων που στράφηκαν από νωρίς στην έρευνα για να μοιραστούν τα όσα εντόπιζαν ζώντας, αναζητώντας, συγγράφοντας, πειραματιζόμενοι στα σύνορα του Γνωστού με το Άγνωστο και το Παράξενο, το Μυστηριακό, το Απαγορευμένο – ενίοτε και το Φανταστικό.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ

Ο τρόπος διανομής του Nimbus είναι αρκετά αντισυμβατικός, Τούτο επιλέχθηκε διότι, έτσι κι αλλιώς, το κοινό μας είναι όσοι ξέρουν τι πρέπει να αναζητήσουν και πώς να το βρουν. Μπορεί να κυκλοφορεί σε τεύχη, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι τουλάχιστον ένα τεύχος τη φορά θα φτάσει στα σωστά χέρια, χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με όσους ξέρουν να διακρίνουν την ουσία και την ποιότητα. Έτσι, μπορείτε να το αποκτήσετε:

- Είτε ΔΩΡΕΑΝ με αγορές βιβλίων άνω των 40 ευρώ από τις εκδόσεις Locus-7. (Το τρέχον τεύχος θα περιληφθεί στην παραγγελία σας.)

- Είτε μόνο του στην τιμή των 4 ευρώ + έξοδα αποστολής.
(Μπορείτε να το παραλάβετε χωρίς έξοδα αποστολής ΚΑΙ από τα γραφεία μας (Πύρρωνος 9-11, 11636, Αθήνα), αφού βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητά του μ' ένα τηλεφώνημά σας στο 210 ή 699 - 7511395.)


Περισσότερα

products by page

products by page